Новини

Флі з Red Hot Chili Peppers зробив татуювання на честь Девіда Боуї

21 сентября 2017

Смерть Девіда Боуї спричинила потужний резонанс у музичних колах. Артисти згадують його в своїх постах, виступах і каверах. А Майкл Пітер Белзарі, відомий шанувальникам Red Hot Chili Peppers як Флі, навіть присвятив Боуї ділянку свого тіла. Разом із портретом Джиммі Гендрікса на його лівій руці тепер є і напис «Bowie».

Свій пост в Інстаграмі басист Red Hot Chili Peppers підписав рядком пісні Девіда «Changes»: «And these children that you spit on as they try to change their worlds» (у перекладі: «І ці діти, на яких вам начхати, коли вони намагаються змінити свої світи»).

 

До того, як Флі показав татуювання, він розмістив низку твітів, якими висловив свою скорботу з приводу втрати Боуї. «О ні. Мій герой. Боуї. Найкрасивіший. Я люблю його всім єством. Рок-музика завершилася, точно. Він був найкращим. Ніхто й не наблизився до нього. Спочивай із миром», – написав артист.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Боуї помер у неділю, 10 січня. В офіційній заяві йшлося, що він 18 місяців мужньо боровся з недугою. ЗМІ припускають, що виконавець помер від раку печінки потому, як вижив після шести інфарктів.