Новини

Флойд Мевезер-молодший розлютився на Джастіна Бібера

21 сентября 2017

Флойда Мейвезера-молодшого, повідомляють, розгнівав учинок Джастіна Бібера. Кумир підлітків вилучив знаменитого спортсмена з числа підписників на свою сторінку в Інстаграмі. Ресурс «TMZ» зазначає, що виконавець пісні «Sorry» вирішив розпрощатися з тим, хто деякий час був його другом, коли спільнота церкви «Гіллсонґ» закликала світову зірку вилучити зі свого кола спілкування певних людей.

Джерела розповіли для сайту, що приятелі Джастіна з церкви порадили йому перевірити своїх друзів. Артистові також запропонували відгородитися від тих, хто погано впливає на нього. Проте інсайдери зазначають, що пастори церкви не зараховували суперзірку боксу до небажаних осіб. Канадський серцеїд, мовляв, самостійно вирішив, що йому потрібно витримувати дистанцію зі спортсменом. Кажуть, Джастін воліє побудувати стіну між собою та стрип-клубами, до котрих у Мейвезера є нав’язлива пристрасть.

Флойда це не на жарт розлютило. Він охрестив Бібера «зрадником», ураховуючи виказану колишньому хлопцеві Селени Ґомез підтримку, коли на нього накинулися після пікантної звістки. 2015-го Джастін і Флойд шокували публіку своїм несподіваним бромансом. Вони подалися відпочивати на Бора-Бора без жіночої компанії. Очевидці заскочили їх за чаюванням та сумісним плаванням.

Про рішення Джастіна відвернуся від Флойда стало відомо незабаром після того, як він припинив спілкуватися з друзями. Особа, наближена до виконавця, зазначала, що він відмовився від усіх, окрім свого духовного наставника.

«Люди стурбовані, що Джастін дозволяє новим захопленням мати аж надто велику владу над ним і його кар’єрою. Кожен, хто мав протилежні із його поглядами думки, викреслений із його життя», – мовило джерело.