Новини

Фронтмен Muse не планує записувати сольний альбом

21 сентября 2017

Незмінний лідер британського рок-тріо Muse Метт Белламі категорично відкидає припущення про початок свої сольної кар’єри. Про це музикант розповів в інтерв’ю виданню «Rolling Stone», в якому запевнив фанів гурту що єдиною можливістю його окремої від колег роботи теоретично може бути хіба що створення саундтреку до якої-небудь стрічки.

Метт Белламі, фронтмент гурту Muse: «Мені не цікаво займатися сольною творчістю. Я дійсно люблю грати та працювати із іншими членами групи і планую завжди цим займатися. Єдиною річчю, яку б я можливо хотів зробити окремо від хлопців, може бути лише написання звукової доріжки до фільму. В цьому випадку мене важко буде запідозрити у марнославстві».

Щодо найближчих планів Muse, то за попередньою інформацією, колектив розпочав роботу над своїм сьомим студійним альбомом. Стосовно дати релізу послідовника «The 2nd Law», музиканти нічого не повідомляють. Однак враховуючи трирічні паузи, які колектив витримує між релізами останніх трьох студійних альбомів, нового матеріалу від британськіх рокерів слід чекати не раніше 2015 року.

В той же час прихильники гурту чекають подарунку від Muse вже наступного року. Приводом для сподівань є майбутнє святкування 20-річчя гурту, яке відбудеться саме 2014 року.