Новини

Future заявив, що має п’ять дружин, на тлі претензій від восьмої жінки

30 августа 2019

Репер Future – один із відомих артистів, який має дітей від багатьох обраниць. Але мало хто знає, що у виконавця «Fine China» є п’ять дружин.

Одкровення виринуло після того, як чергова жінка виступила з твердженнями, що вона виношувала малюка від Future. Як каже інстаграм-модель на ім’я Еліза Рейн, репер погрожував їй заподіяти шкоду, якщо вона не позбудеться їхньої дитини.

Замість того, щоб прямо відповісти на звинуваченнями, Future завітав на свою фотохостинг-сторінку, де пролив світло на особисте життя. «У мене, між іншим, п’ятеро дружин. Люблю їх усіх до смерті», – повідомив артист.

Шанувальники, коли ознайомилися з публікацією, цікавляться, хто ж його п’ята дружина.

Джейкобі, найстаршу дитину Future, народила Джессіка Сміт 2002 року. Індіа Джей 2009-го подарувала йому доньку Лондін. Із Бріттні Мілі Future має сина Прінса. Той з’явився на світ 2012 року. Четвертою бейбі-мамою репера стала Сіара, яка виховує п’ятирічного Ф’ючера Загіра. Іще виконавець є батьком дитини на ім’я Гендрікс від жінки на ім’я Джоуї.

Подейкують, що у виконавця є дитина на ім’я Каш, яка з’явилася на світ у період з 2014 по 2015 рік від жінки з Аризони. Ім’я вищезгаданої пасії репера достеменно не відоме. Кажуть, саме поява цієї дитини спонукала Сіару розлучитися з артистом.

Іще згадували про пані на ім’я Сінді Рене. Повідомляли, Future не хотів, щоб вона народжувала йому немовля. І не через те, що артистові й так вистачає нащадків, а через її національну приналежність. У таблоїдах ішлося, що спочатку репер відмовився мати дитину від мексиканки. Пізніше за спільною згодою жінка народила Ледженд Ері Вілберн.