Новини

Гаррі Стайлс виконав перший сольний концерт

21 сентября 2017

23-річний учасник One Direction повідомив про концерт-несподіванку в Твіттері суботнього ранку (13 травня). Своїх підписників Гаррі поінформував, що шоу відбудеться тієї ж ночі у столиці Великобританії.

«Привіт, я сьогодні даю концерт у Лондоні. Квитки вже доступні. Побачимося пізніше. Г.» – написав Стайлс і пізніше додав посилання на постер події.

Артист вирішив не вдаватися до високих цін, тож квитки на виступ збували за дванадцять доларів. Продаж відбувався тільки на касі біля входу й був обмеженим: лише квиток на людину. Усі зібрані кошти пожертвувані доброчинній організації «The Little Princess Trust». Остання стала близька серцю Гаррі після того, як торік він надіслав їй своє волосся (добродії забезпечують дітей, що страждають від втрати волосся, перуками).

Убраний у рожевий костюм з вишитими драконами член One Direction мовив до публіки: «Це моє перше шоу за тривалий час. Моє перше шоу взагалі. Тож це ніч, яку я не хочу забути. Може, судячи з мого монотонного голосу про це й не скажеш, але я втішений цим неймовірним моментом».

Виконавши всі треки зі свого однойменного дебютного альбому, включаючи «Sign of the Times» і «Carolina», співак вразив невеличку, але збуджену публіку своїм новим соло-стилем.

«Я б не міг просити кращої групи друзів для сьогоднішнього вечора. Величезне вам дякую за те, що ви тут, усі ви», – мовив Гаррі.

Поряд із сольним матеріалом Стайлс виконав дві кавер-версії: треку «Ultralight Beam» із альбому Каньє Веста «Life of Pablo» і «Stockholm Syndrome» із репертуару свого гурту One Direction. «Ви можете знати, а можете й не знати слова», – пожартував він, звертаючись до публіки.

Також одній особі з аудиторії дісталося привітання від Гаррі. Він виконав «Happy Birthday». А ще співак призупинив концерт, коли комусь стало зле від спеки.