Новини

Глен Кемпбелл, Блейк Шелтон та «The Band Perry» виступлять на «Grammy»

21 сентября 2017

Кантрі-виконавці представлять на церемонії спеціальне шоу.

П’ятиразовий переможець «Grammy» кантрі-виконавець Глен Кемпбелл приєднається до цьогорічних номінантів на нагороду «The Band Perry» та Блейка Шелтона для спеціального виступу на 54 церемонії вручення премій «Grammy Awards». Блейк Шелтон претендує на нагороди у двох номінаціях: «Найкращий сольний концерт кантрі-виконавця» за «Honey Bee» та «Найкращий кантрі-альбом» за «Red River Blue». А «The Band Perry» змагаються за перемогу у номінації «Найкращий новий музикант».

Нагадаємо, що на 54 церемонії вручення премії «Grammy» виступлять чинні її номінанти: Джейсон Алдін, Келлі Кларксон, «Coldplay» і Ріанна, «Foo Fighters», Бруно Марс, Пол Маккартні, Нікі Мінаж, Тейлор Свіфт.

Джейсон Алдін, «The Band Perry», Нікі Мінаж і Блейк Шелтон виступлять на церемонії «Grammy» вперше, тоді як Келлі Кларксон, «Coldplay», «Foo Fighters», Бруно Марс, Пол Маккартні, Ріанна і Тейлор Свіфт вийдуть на вже знайому їм сцену «Grammy».

Із грудня 2008 року LL CооL J був ведучим музичного марафону, який вів відлік до початку церемонії нагородження, а цього року він вперше вестиме телетрансляцію «Grammy».

Українські глядачі зможуть подивитися пряму трансляцію «Grammy Awards» на каналі М1 вночі з 12 на 13 лютого о 03:00. Повтор шоу — 13 лютого о 19:00.