Новини

Готуються до презентації нової музики? Гурт The 1975 заблокував усі свої обліківки в мережі

25 июля 2019

Колектив The 1975 спричинив жваве обговорення в інтернеті тим, що усунув доступ до своїх соцмережевих сторінок. Чимало користувачів уважає: це знак від гурту.

Торік артисти представили третій студійник «A Brief Inquiry Into Online Relationships», який «NME» охрестив альбомом року, і подражнили матеріалом із його наступника «Notes On A Conditional Form».

Тепер, як це музиканти зробили під час анонсу «A Brief Inquiry» і другого диска «I Love It When You Sleep For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It», вони знову постирали сліди свого існування з фейсбука, інстаграма й твіттера.

Це сталося після того, як учора гурт і їхній лейбл поділився тим, що схоже на обкладинку до треку «Wake Up!» із альбому «Notes On A Conditional Form».

Артисти припинили активність у мережі, а от їхні шанувальники навпаки пожвавилисяю. У твіттері вони поділилися думками та захопленням щодо наступного етапу епохи «Music For Cars».

«Той випадок, коли хлопці з The 1975 видаляють опубліковане в інстаграмі, бо перед нами – нова ра, і незабаром з’явиться новий альбом»; «The 1975 повидаляв свої сторінки в соцмережах, а потім настає гроза… Збіг? Думаю, що ні»; «Щоразу, коли члени The 1975 готуються до видання нової музики, вони знищують свої обліківки, і ці хлопці стерли все», – це лише кілька відгуків у мережі.

Очікується, що гурт представить новий сингл до літніх шоу у Великобританії. Його чекають на «Редінґу і Лідсі».

Про новий альбом Гілі розповів «NME»: 

«Я зрозумів, що це ніколи не буде продовженням або схожим на A Brief Inquiry. Це геть інший запис. Пів року нині – те саме, що було три роки тому. Подумайте про все те лай*о, яке трапляється за пів року. Це буде щось інше й інший час».

А ще очільник The 1975 розповів, уплив яких артистів відчуватиметься в новій музиці.