Новини

Гурт Aerosmith пообіцяв «чергову значну річ» для Лас-Вегаса

21 ноября 2019

Виконавці «I Don’t Wanna Miss A Thing», які розпочали своє резидентство «Deuces Are Wild» у головному місті розваг США раніше цього року, даватимуть серію концертів до червня 2020-го. І тепер вони натякнули на щось особливе, захопливий анонс чого відбудеться на початку наступного року.

У таємничому твіті легендарний гурт, учасниками котрого є Стівен Тайлер, Джо Перрі, Том Гамільтон, Джої Крамер і Бред Вітфорд, зазначив:

«Знаєте, ми робимо лише «Дивовижні» речі. Ось чому ми об’єдналися з #Vegas, щоб створити чергову значну річ для міста… Дізнайтеся більше 26-го січня 2020 року!»

Щодо інших новин про гурт, то його члени нещодавно помітили, наскільки їхня кар’єра пожвавилася після об’єднання з гіп-гопіконами Run-DMC 1986 року (тоді вони створили класику «Walk this Way»). Гітарист Джо раніше зазначив, що й гадки не мав, наскільки впливовим стане трек:

«Ми дійсно не усвідомлювали вплив цієї пісні і відео на людей, поки не почали гастролі Європою, і були люди, які думали, що ми новий гурт. Ці люди нічого не знали про наш попередній репертуар. Ми були зачаровані цим».

Перрі продовжив:

«Коли Рік Рубін [прим.: американський музичний продюсер, засновник лейблів «Def Jam Recordings» і «American Recordings»] надіслав нам кілька квитків на літак, щоб прибути до Нью-Йорка для запису пісні та знімання кліпу через кілька місяців потому, це для нас була буденна справа. Очевидно, пісня стала великим хітом, але ми насправді не усвідомлювали, який був уплив. Без цього ми би продовжували грати як зазвичай. Хто знає, що ми написали б пізніше, але в цьому було якесь божественне втручання, яке звело нас із Run-DMC. Я дуже радий, що це сталося».