Новини

Гурт «Антитіла» установив рекорд України

29 декабря 2017

Музиканти підбили підсумки року, що минає. А почався 2017-й для них із маштабного туру на підтримку п’ятого альбому «Сонце», реліз якого відбувся у грудні 2016-го. За сто один день колектив познайомив із платівкою чотири країни: Україну, Білорусь, США та Канаду. Виконавці влаштували 46 концертів, 26 із яких припали на березень.

Під час кожного виступу члени гурту робили відеоселфі з публікою, у котрих артисти та глядачі озвучували рядки з пісень альбому.

Завершився тур «Сонце» концертом на вертолітному майданчику. Чотири тисячі осіб прийшли послухати старі та нові пісні групи.

Старання музикантів не залишилися непоміченими. Днями «Антитіла» потрапили до Національного реєстру рекордів України, установивши досягнення в категорії «Найбільша кількість міст, у яких відбулися концерти музичного колективу в рамках одного туру».

Літо для гурту було не менш насиченим. «Антитіла» відіграли близько тридцяти шоу просто неба в межах фестивалів України й днів міст. Також вони екранізували четвертий трек із альбому – пісню «Фари», режисером котрого став Дмитро Маніфест.

Восени група оголосила про вихід нового альбому презентацією нової пісні «TDME». На підтримку треку вийшло лірик-відео.

Завершили «Антитіла» 2017 рік виходом короткометражного фільму «TDME». Це стало найекстремальнішою відеороботою в історії групи. В основі сюжету лежить реальна історія вченого океанолога Слави Курилова, якого зіграв багаторазовий чемпіон світу та Європи з плавання – Олег Лісогор. Режисером виступив Радислав Лукін. До слова, пісню «TDME» обрали саундтреком до серіалу «Школа», який незабаром вийде на ТБ.

У наступному році колектив відзначить десятиріччя своєї діяльності. Навесні група вирушає у великий тур по одинадцятьох містах Північної Америки, але вже з новою програмою. Музиканти, як обіцяють їхні представники, здивують шанувальників несподіваним звучанням.

Щодо концертної діяльності, то гурт зосередиться переважно на закордонних шоу. Для українських шанувальників команда «Антитіла» готує великий ювілейний тур і, як запевняють його представники, не менш грандіозне шоу на весну вже 2019-го року.