Новини

Гурт Linkin Park має невидані пісні за участю Честера Беннінґтона

26 июня 2020

Гітмейкер «In The End», котрий наклав на себе руки влітку 2017-го в 41-річному віці, записав свій вокал для кількох композицій, котрі три роки тому не потрапили в альбом «One More Light». Одна з них зветься «Friendly Fire».

Одначе Майк, який 2018-го видав свій дебютний сольний альбом «Post Traumatic», наполіг: шанувальникам доведеться довго чекати, щоб почути ці пісні.

Під час потоку в твічі він мовив:

«Є пісня. Пісня з «One More Light». Ми заміксували більше [пісень], ніж є в завершеному альбомі, і заміксували кілька композицій просто, щоб побачити, чи вийде щось із цього, або мати змогу використати це для сторони «Б». І це була «Friendly Fire». Я все ще люблю цю пісню. Чи вийде вона колись? Чи видамо ми колись «Friendly Fire?» Так чи ні?»

На запитання фанів, чи відбудеться офіційний реліз пісні, він відповів:

«Вам, до слова, буквально доведеться чекати роки, щоб почути цю пісню».

Колектив перебуває на творчій павзі відтоді, як Честер Бенніґтон скоїв самогубство. Але перед коронавірусним блокуванням артисти працювали над новою музикою, і вони продовжують спілкуватися в зумі.

Нещодавно басист Дейв Фаррелл подражнив:

«Для нас, нашого гурту, ми записувалися та робили це, перш ніж все це почалося. Час від часу ми влаштовували зум-зустрічі, щоб разом пообідати та привітатися. Але ми не в змозі зібратися разом і писати чи зробити це цілком. Тож ми трохи працюємо вдома, розробляємо ідеї».

Музикант додав:

«Я чимало грав на барабанах, просто щоб зробити щось нове. Займався цим упродовж останнього року, року-півтора, і навмисно зчиняю якомога більше шуму, щоб створити вдома власний простір».

Тим часом старий гурт Честера Grey Daze збирається видати цього тижня платівку «Amends», у якій будуть посмертні пісні за участю співака.