Новини

Гурт Red Hot Chili Peppers оприлюднив подробиці концерту біля пірамід

12 марта 2019

Учасники RHCP поділилися нюансами спеціального концерту на території одного з семи див стародавнього світу.

Дебютний концерт гурту в Єгипті не має минути непоміченим. Усе шоу показуватимуть 15-го березня за допомогою лайвстриму з Гізи. Шанувальники зможуть переглядати подію з одинадцятої години на сайті колективу.

«Перці» складуть компанію когорті колег, які раніше виступали на території пірамід – Стінґові, Мераї Кері, Шакірі та Френкові Сінатрі.

Басист гурту Флі зазначив: «Перед кожним новим місцем моє тіло дрижало від хвилювання, яке пов’язано з прагненням розкрити нову таємницю, захопленням новою культурою, можливістю примноження нових друзів, дегустацією нової їжі, запахами та смаками, всотуванням нових ритмів. Пізнання. Пізнання. Пізнання. Наразі це відбувається знову Моє серце охопила радість у зв’язку з перспективою виступу в Єгипті. Я дуже вдячний і смиренний, адже здобуду новий досвід».

Рокер додав: «Піраміди – це неймовірно. Ми просто стрибали від радості, коли дізналися про цю можливість… Мене завжди захоплював Єгипет і той регіон світу, тож я вельми схвильований».

Лос-анджелеський гурт нині працює над наступником свого лонґплея «The Getaway», виданого 2016-го року. Це – одинадцятий студійний альбомом бенду.

Барабанщик Чед Сміт раніше розповів, що створенню нового диска завадила руйнівна пожежа в Каліфорнії.

«Ми почали працювати [над новим альбомом]: зависли у студії та заходилися створювати певний шум, підбирати ноти. А потім прикотила пожежа, і будинок, у якому ми працювали, став небезпечним місцем. Він не згорів, але ми не могли повернутися туди. Так що прогрес закляк», – пригадав артист.

Минулого місяця, коли зупинився концерт, Флі розважав шанувальників Red Hot Chili Peppers стійкою на руках