Новини

Гурт Red Hot Chili Peppers планує повернення до студії звукозапису

13 сентября 2018

Про відновлення студійної роботи повідомив лідер колективу Ентоні Кідіс. В інтерв’ю для «New York Post» під час Тижня моди у Нью-Йорку виконавець підтвердив, що через два тижні гурт планує взятися за запис платівки.

Це буде дванадцятий номерний альбом Red Hot Chili Peppers, а також третій альбом, який Кідіс готує із учасниками нинішнього складу гурту – барабанщиком Чедом Смітом, басистом Флі та гітаристом Джошем Клінґгоффером.

Тим часом Флі 25-го вересня має опублікувати свої мемуари. «Кислота для дітей» (в оригіналі – «Acid For The Children»), як заявлено в офіційній анотації, розкаже «фантастичну історію життя музикантів у комплекті з усіма запаморочливими висотами та падіннями в прірви, які перетворили лос-анджелеських щурів на всесвітньовідомих рок-зірок».

У лютому Флі розповів про свої колишні битви з наркоманією. Зокрема артист зазначив, що «був схильний до вживання наркотиків із самого дня своєї появи на світ».

Цього року басист уперше за одинадцять років возз’єднався на публіці з колишнім гітаристом Chili Peppers Джоном Фрусціанте. У липні в Лос-Анджелесі їх помітили за переглядом боксерського матчу.