Новини

Гурт Rolling Stones видасть альбом і фільм про концерт 1998 року в Буенос-Айресі

19 сентября 2019

Стрічку планують показати в листопаді. Називатиметься вона «Мости до Буенос-Айреса» (в оригіналі – «Bridges to Buenos Aires»). До проєкту потрапить зафіксоване тріумфальне шоу гурту за 5-те квітня 1998 року в столиці Аргентини, яке відбулося в межах туру «Мости до Вавилона».

Під час двогодинного аншлагового шоу, останнього з серії п’яти концертів, виступив Боб Ділан. Останній виконав сет-відкриття й пізніше повернувся на сцену, щоб зіграти з рокерами «Like A Rolling Stone».

У трейлері нижче ви можете переглянути фрагмент із появою Ділана й почути пісні «Jumpin’ Jack Flash» і «You Can’t Always Get What You Want».

Про прибуття проєкту «Bridges to Buenos Aires» стало відомо через кількам місяців після того, як стоунзи анонсували реліз «Bridges to Bremen», у котрому зафіксована зупинка в німецькому місті в межах того самого туру.

Як бременський виступ, концерт у Буенос-Айресі відновили з оригінальних кадрів, а аудіо реміксували та здійснили ремастеринг із живих мультитрекових записів.

«Мости до Буенос-Айреса» представлять 8-го листопада. Фільм буде виданий на DVD, Blu-Ray та цифрових форматах, а живий альбом буде доступний на CD, вінілі в обмеженому накладі та диджитал-аудіо.

Список треків із «Bridges to Buenos Aires» такий:

1. ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’

2. ‘Let’s Spend The Night Together’

3. ‘Flip The Switch’

4. ‘Gimme Shelter’

5. ‘Sister Morphine’

6. ‘It’s Only Rock ‘n’ Roll (But I Like It)’

7. ‘Saint Of Me’

8. ‘Out Of Control’

9. ‘Miss You’

10. ‘Like A Rolling Stone’ (featuring Bob Dylan)

11. ‘Thief In The Night’

12. ‘Wanna Hold You’

13. ‘Little Queenie’

14. ‘When The Whip Comes Down’

15. ‘You Got Me Rocking’

16. ‘Sympathy For The Devil’

17. ‘Tumbling Dice’

18. ‘Honky Tonk Women’

19. ‘Start Me Up’

20. ‘Jumpin’ Jack Flash’

21. ‘You Can’t Always Get What You Want’

22. ‘Brown Sugar’