Новини

Група Бумбокс відзначає десятий день народження

21 сентября 2017

Раніше музиканти планували здійснити тур на підтримку альбому і присвячений десятиріччю. Однак, у зв’язку з подіями в державі, скоротили кількість своїх виступів.

Андрій Хливнюк, Бумбокс: «Покищо з запланованих подій відбудеться тільки концерт у Києві. Ми плануємо зробити ще декілька концертів на території України, але зараз, на жаль, не можна так планувати, як ще рік тому: на півроку, на рік вперед».

На ювілейному концерті, розповів Андрій Хливнюк, пролунає чимало композицій в акустичному звучанні. Саме таке звучання було притаманне Бумбоксу, коли він іще був тріо. Також концерт у столиці стане рекордним для колективу.

Андрій Хливнюк, Бумбокс: «Програма не змінилася. Це буде найдовший в історії команди концерт. Десь, приблизно, тридцять пісень ми виконаємо. Чого не сталося. Повинна була відбутися сьогодні презентація книжки, фотоальбому, бекстейдж фотоальбому, але він ще в роботі і, на жаль, теж з об’єктивних причин ми не встигли це зробити на сьогодні. Я думаю, що протягом року ми це обов’язково видамо».

Окрім цього, діджей гурту, Валентин Матіюк планує відкрити виставку власних світлин. До речі, «ПОПконвеєр» поцікавився у Валентина, яку колекцію платівок для семплів і скретчингу він назбирав за десять років і де їх зберігає.

Валентин Матіюк, Бумбокс: «[Показує — прим. ред.] Ну, от так десь, якщо так поставити, на п’ять помножити. Скільки їх штук, я ніколи не рахував. — А де ви їх зберігаєте? — Вдома, в коробках з-під бананів. Дуже зручне місце».

День народження чи не день народження, шанувальники постійно дарують артистам презенти.

Андрій Хливнюк, Бумбокс: «Нам почали дарувати торти, такі серйозні. І бачите, я навіть став гладшим. Наші чудові друзі, знайомі вже за стільки років на кожен концерт гурту приносять майку, на якій ми розписуємося. Це вже просто ганчірочка. Була вона колись білою, такою класною, але це ну артефакт. Багато дуже надарували нам різних, своїми руками зроблених, всяких-всяких фєнєк».

Святковий концерт Бубмокса відбудеться в Києві 31 травня.