Новини

Гурт Антитіла презентував альбом «Над полюсами»

21 сентября 2017

У дискографії гурту Антитіла альбом «Над полюсами» став уже третім за рахунком . Деякі пісні під час концерту пролунали вперше. Цього разу музиканти виступили без грандіозного шоу та спецефектів.

Тарас Тополя, Антитіла: «Якихось акробатичних трюків чи вогняних спалахів не готували, тому що не хотіли відволікати від головного — це тексти в нових піснях і власне нові пісні».

Найменували альбом «Над полюсами» не випадково. Така нібито проста назва має філософський підтекст.

Тарас Тополя, Антитіла: «Більшість не була над полюсами, але в літаку літали всі. Коли ви дивитесь на міста, вони здаються такими великими мурашниками: там долі відбуваються, там драми відбуваються, суєта подій, а зверху ти летиш над тим всім і дивишся, що воно зв’язане все в одне ціле, а цей великий мурашник — це одна така система, і над цими полюсами стає ясно, що всі ми зв’язані одне з одним, всі ми повинні якось вчитися жити, поважати один одного, любити».

Серед шанувальників знімальна група М1 помітила й співачку Альошу. Дружина Тараса Тополі завжди приїздить на концерти чоловіка, коли має на те змогу. Альоша зізналася: удома подружжя часто жартує на тему професійної діяльності та неодмінно допомагає один одному в творчості. Так, з нового альбому співачці більш за все припала до душі пісня «Олена», присвячена саме їй. До шанувальниць, яких зібрався повний зал, зірка чоловіка не ревнує.

Альоша, співачка: «Я не переживаю, я ему доверяю, он доверяет мне, на этом все заканчивается. У меня тоже много поклонников и фанатов, которые так же приходят на концерты что то питают, но…».

Після презентації альбому гурт Антитіла вирушає у всеукраїнський тур, який охопить більше тридцяти міст. Окрім цього, музиканти поїдуть до Росії та Білорусі, де їм так само драйвово підспівують українською.