Новини

Гурт Garbage оголосив назву шостого альбому

21 сентября 2017

Альт-рокери Garbage по краплині діляться інформацією щодо свого довгоочікуваного нового лонгплею.

Очікується, що послідовник «Not Your Kind Of People» (2012) з’явиться ще до початку літа, утім жодної конкретики щодо його релізу Ширлі Менсон та команда не повідомляють. Натомість музиканти оголосили його назву.

«Гм. Добре. Це офіційно. У нас є назва для нашого нового запису. Сподіваємося, ви її схвалите. Як що ні, що ж, це дуже погано, оскільки усі ми вчотирьох її узгодили. Тож, поїхали. Пристебніть ремені безпеки. Це буде тернистий шлях. Назва нашого шостого студійного альбому – «Strange Little Birds»», – написали кілька днів тому в себе у Фейсбуку музиканти.

Як і припускали музиканти, титул платівки прийшовся до смаку далеко не усім їхнім фанам. Дехто навіть охарактеризував її як «відбірний несмак», «найбанальніша назва» та «найдурніша назва з усіх альбомів Garbage».

Заради справедливості відзначимо, що усі інші назви альбомів гурту також важко назвати вершиною креативу. Так, перша студійна платівка мала однойменну назву «Garbage», друга – «Version 2.0», третя – «Beautiful Garbage», четвера – «Bleed Like Me» та остання на сьогодні, оприлюднена чотири роки тому –  «Not Your Kind Of People».