Новини

Гурт Gorillaz дражнить датою прем’єри свіжої музики?

21 сентября 2017

Шанувальники з нетерпінням чекають повернення Gorillaz, тож для них важливий будь-який натяк на новий репертуар колективу. Тому чимало хто з них вважає новий пост у мережі за можливий тизер гурту.

Повідомляють, що вигаданий гітарист гурту Нудл створив акаунт на сайті знайомств «OK Cupid». Сторінка, яка нині видалена, містила інформацію про пошук «самотньої дивакуватої жінки», яка «розмовляє англійською та японської» і «людей, розташованих будь-де, у віці 18–99 років, для дружби».

Там також фігурував рядок «Готові? 12:11 xxDA», який, на думку низки користувачів, і є натяком на те, що музику представлять 12 листопада чи 11 грудня. Також може йтися про нове інтерв’ю Нудла з японським журналом «Numero».

Та ще більше обговорень у колі шанувальників викликало питання, чому видалили сторінку Нудла. Одна з версій – через те, що написане – фейк; інша – бо Нудл – це вигадана персона.

До слова, Деймон Албарн і Джеймі Г’юлетт нещодавно нагадали про себе ЗМІ. Одначе тоді конкретики стосовно релізу нової музики від них поки не пролунало.