Новини

Гурт Miles Babies виклав міні-альбом в Інтернет

21 сентября 2017

Квартет Miles Babies представив на суд публіки «лайвовий» EP. На реліз під назвою «В Ритме (live at LipkyZvukozapys )» увійшло дев’ять композицій, записаних наживо на одній із київських студій. Звукоінженером запису став Сергій Заболотний.

Олексій Макаров, вокаліст: «Чому ми записали «лайвовий» EP? Після того, як до гурту приєдналася ритм -секція в особі Саші Купрієнка та Олі Хоменко, почався новий етап у житті групи Miles Babies. Ми були здивовані, як мало часу нам знадобилося, аби притертися, зігратися та навчитися розуміти один одного. Музичну хімію, що виникла між нами, найкраще можна відчути на концертах. А «лайвовий» запис – чудовий спосіб донести її до тих людей, які з різних причин поки що не можуть бути присутніми на концертах Miles Babies».

На міні-альбомі «В Ритме (live at LipkyZvukozapys )» можна буде знайти композиції як з раннього періоду творчості гурту («Бесполезный Вечер», «Безголовые Дни», «Когда-Никогда»), так і останню, написану колективними зусиллями, композицію «Нас Не Слышно!».

Олексій Макаров, вокаліст: «Присутня в колективі музична хімія дуже часто матеріалізується в нові композиції . Хтось один може награвати кілька нот, решта підхоплюють і в результаті джему народжується пісня. Наприклад, так народилася представлена на міні-альбомі композиція «Нас Не Слышно!».

Наразі міні-альбом можна прослухати на офіційному Soundcloud’і гурту.

Нагадаємо, що на початковому етапі існування Miles Babies творчість гурту нагадувала старших колег – Бумбокс та групу 5’Nizza. Однак з часом колектив знайшов свій власний стиль та за відносно короткий проміжок часу зібрати значну армію шанувальників серед прогресивної творчої молоді.

Обкладинка та трек-ліст міні-альбому «В Ритме»:

01. Бесполезный Вечер
02. В Ритме
03. All Inclusive
04. Безголовые Дни
05. Фраки
06. Урбанистический Блюз
07. Когда-Никогда
08. Я Люблю Её
09. Нас Не Слышно!