Новини

Гурт Mirami презентував кліп на пісню «Upside Down»

21 сентября 2017

Mirami розширюють горизонти та аудиторію завдяки співпраці із закордонними артистами. Саме таку тактику обрали продюсери дівочого тріо і, схоже, не помилилися. Львівські красуні поки не так часто відвідують столицю з концертами, а от у сусідній Польщі виступають мало не щомісяця.

Mirami, гурт: «Чесно кажучи, ми не встигаємо за Києвом і за Львовом, бо у нас дуже багато концертів. У нас дуже насичений гастрольний графік, тому ми не маємо часу в Україні гастролювати, тобто у нас гастролі в Польщі, Словаччині, Чехії, Америці, зараз збираємося в Китай».

Окрім безперервного потоку концертів, дівчата встигають ще й новий альбом записувати. Другий повноцінний студійник буде складатися лише з дуетів із відомими музикантами та діджеями, серед яких і LayZee, і Рене Діф із гурту Aqua, і власник суперхіта «Pump It Up» — Danzel. Останній написав та виконав із Mirami трек «Upside Down» та навіть спеціально прилетів до Києва, аби презентувати відео на нього.

Danzel, музикант: «Я не можу сказати, які жінки мені до вподоби більше: руді, брюнетки чи блондинки, це залежить від настрою та моменту. Із цими дівчатами познайомився минулого року в польському місті, де ми співали на одному з концертів. Я дивився на їхній виступ і мені сподобалось виконання, ми одразу ж домовились зробити щось разом. Вони надіслали деякі треки, я попрацював над ними і ось результат».

Кліп на пісню «Upside Down» був відзнятий ще кілька місяців тому на морському узбережжі Бельгії. Під час прем’єри відеороботи в столичному нічному клубі Danzel виконав не лише свіжу дуетну композицію, а й свої старі хіти.