Новини

Гурт Skindred закликав вбити владу

21 сентября 2017

«Ми більше не боремося з владою, ми вбиваємо її». Саме так хлопці з гурту Skindred характеризують новий студійник «Kill The Power». Команда з Уельсу поєднала у своїй творчості елементи регі, металу та даб-степу. Колектив сформувалися ще 1999 року з трьох колишніх учасників гурту Dub War — Бенжі Вебба, Джеффа Роуза і Мартіна Форда.

Ар’я Годжін, гурт Skindred: «Цього разу ми добряче попріли над кожною піснею. Знаєте, ми зовсім не намагалися сісти і написати дванадцять окремих треків. Альбом треба слухати цілком, від першої до останньої композиції».

За кліпом на пісню «Kill The Power» гурт поїхав до Індії. Знімали швидко й усе підряд. А ще музикантам постійно дошкуляла тамтешня поліція, яка зупиняла процес.

Ден Пагслі, гурт Skindred: «Під час знімання однієї зі сцен до нас підійшли правоохоронці, та ми вже знали, що їм просто потрібні гроші».

Окрім того, через зовнішній вигляд уельських рокерів до них постійно навідувалися місцеві жителі, щоб подивитися на кудлатих і бородатих диваків. Наразі музиканти активно гастролюють із новим альбомом по Великобританії і Європі.