Новини

Гурт Тартак екранізував композицію «Жити»

21 сентября 2017

За словами лідера Тартака Олександра Положинського, він вважає пісню «Жити» найважливішою в альбомі «Ввічність». «Вона є останньою, п’ятнадцятою, піснею в альбомі й, ніби, підбиває підсумок усьому сказаному в чотирнадцяти попередніх. Від моменту народження цієї пісні я завжди хотів зняти на неї відео, тільки довго не міг вигадати яке. Дуже не хотілося відеорядом відволікти слухача від змісту, навпаки – хотілося привернути до нього якомога більше уваги, адже всі слова, сказані в „Жити”, є для мене і вагомими, і важливими», – зазначено в описі до музичного ролика на відеохостингу.

Режисером нової роботи в кліпографії Тартака став Володимир Шурубура. У зніманні відео взяли участь Дмитро Ігнатов, Андрій Антоненко, Євген Галич, Тарас Тополя, Анастасія Приходько, Олег Собчук та інші виконавці.

 

«Рівно через рік після прем’єри нашого попереднього відео, нарешті, викладаємо новий відеокліп на пісню з нового альбому Тартака. Хочу подякувати всім друзям і колегам, які знялися в цьому відео, – ваша підтримка є для мене дуже важливою! Дякую також тим, що хотіли долучитися, та, з різних причин, не мали змоги. І звісно ж, усі, хто відмовився, вже записані в чорну книжечку», – написано на сторінці Олександра Положинського в Фейсбуку.

Також Олександр Положинський поділився тим, чому вирішив залучити друзів-артистів до знімань ролика:

«Якось виникла ідея просто зняти людей – з їхніми власними образами, емоціями, відчуттями. Коли цю ідею обдумував, вхопив ідею іншу – зняти не просто цікавих людей, яскравих особистостей, а своїх друзів і колег – артистів, музикантів, які близькі мені по життю чи по духу творчості. І, на мою думку, саме завдяки цим людям, їхній подачі та харизмі, ми й отримали можливість найповніше передати в образах те, що було до того сказано лише музикою та словами. Дякую всім вам за те, що ви це зробили! Дякую за вашу підтримку, за ваше терпіння і співпереживання! Будемо „Жити”!».