Новини

Гурт «Тартак» представив кліп про запальних людей

21 сентября 2017

Два місяці тому гурт «Тартак» представив першу пісню з майбутнього студійника, видання котрого заплановане на осінь. Відсьогодні шанувальники колективу ознайомлюються з другою альбомною композицією та кліпом на неї. Останній зняв сам лідер колективу.

«Я би не називав його відеокліпом. Це, швидше, напівдокументальний музичний міні-фільм, у якому я зняв себе, як того, хто часто пише й наспівує пісні в найнесподіваніших місцях, та людей, які своєю цілеспрямованою роботою й досягненнями викликають захоплення і повагу інших. До декого з цих хлопців я заїжджав просто на тренування, хтось організовував своє тренування спеціально для зйомки, але всім я однаково щиро вдячний – і за те, що пішли назустріч моєму проханню знятися для цього відео, і за те, що надихаєте мене та інших людей. :)», – зазначив Олександр Положинський.

Проте появі нової відеороботи дещо заважало.

«На початку мене трохи підламала крадіжка, коли якісь поганці у Львові вибили вікно мого автомобіля і поцупили торбинку з усім необхідним для зйомки устаткуванням. За збігом обставин, самої камери в тій торбинці не було, хоча мала би бути. Знімальний процес на якийсь час призупинився, але знову допомогли добрі люди, тому згодом діло пішло», – пояснив вокаліст «Тартака».