Новини

Гурт «Тік» розважив киян гумором і музикою

21 сентября 2017

Кумедні випадки відображені не тільки у піснях гурту «Тверезість і Культура». Здається, гумор супроводжує музикантів на кожному кроці. Під час минулого всеукраїнського туру у вокаліста колективу, Віктора Бронюка, трапилася пікантна технічна несправність, коли він якраз був на сцені.

Віктор Бронюк, «Тік»: «Після чергової з пісень вийшли давати мені квіти. Всі виходили на сцену, і тут одна жінка… Кажу: “Вийдійть, подаруйте”. Вона каже: “Ну, нахиліться до мене”. А я працював, трохи спітнів і якось вийшло, що штани прилипли, і в той момент, коли я нагнувся, присів, єдине, що я встиг побачити, як нитки тріскаються і на самому такому пікантному місці».

Лідер гурту «Тік» не розгубився і професійно вийшов із ситуації.

Віктор Бронюк, «Тік»: «Брав баян. В мене варіантів не було, концерт продовжується. Правда, трошки менше динаміки було. Я більше працював в статичних позах. Потім йшов зі сцени маленькими кроками. Але все нормально було».

Шанувальники колективу з маленьких міст скаржаться, що під час туру «Тік» виступав тільки в найбільших містах України. Фронтмент пообіцяв: найближчим часом ситуація буде виправлена.

Віктор Бронюк, «Тік»: «Було дуже багато звернень, коли ми їздили в турі. Люди приходи на концерти і говорили: “Чому ви не поїдете в менші міста, чому тільки в обласні центри? Є міста, які не поступаються обласним центрам, чому ви їх завжди минаєте?» Тому, це така свіжа інформація, в продовження того туру, але вже без Іри Білик, буде так званий “Великий тур маленькими містами”, так званими “маленькими містами”, який охопить п’ятдесят міст. Це буде період кінець літа — початок осені».

Про неординарну концертну ситуацію і творчі плани Віктор Бронюк розповів знімальній групі EmOneNews перед нещодавнім концертом у київському клубі. Під час останнього шоу курйозів не траплялося, тож усі музиканти добряче гарцювали на сцені. Публіка просто шаленіла під композицій «тіківців» і усміхалася від віршованих рядків, якими Віктор Бронюк традиційно заповнює паузи між піснями. До речі, 2 червня у рідній Вінниці колектив святкуватиме свій день народження. Музиканти відзначать свято на орендованому човні.