Новини

Ґвен Стефані об’єдналася з коханим Блейком Шелтоном для запису різдвяного альбому

21 сентября 2017

Не тільки Сіа посеред літа думає на кілька місяців уперед – готує різдвяний альбом. Ґвен Стефані мислить у тому ж напрямі. Вона вже зареєструвала п’ять пісень, одну з котрих записала зі своїм бойфрендом Блейком Шелтоном. Композиція зветься «You Make It Feel Like Christmas». Хоча, досі незрозуміло, чи звучатиме пара дуетом у пісні.

Різдвяний альбом слідує за останнім студійником артистки «This Is What the Truth Feels Like», який вона видала торік. До святкової платівки також потраплять «Christmas Eve», «My Gift Is You», «Under the Christmas Lights» і «When I Was a Little Girl». Ґвен написала всі ці пісні в співавторстві з Джастіном Трантером і автором пісень Бусбі (Busbee).

 

Кілька тижнів тому Стефані замасковано натякнула на готування свіжого репертуару: «Я працювала над новою музикою, яку я рада представити цього року. Про неї я ще не можу розповідати, але мені було дуже весело в студії».

Ґвен і Блейк раніше співпрацювали над композицією «Go Ahead and Break My Heart», яка потрапила до диска «If I’m Honest» кантрі-виконавця.

«Кожна моя співпраця з кимось – це завжди улюблена справа. Але записуватися з ним – це просто шокуюче, оскільки він такий талановитий і прийшов із геть іншого світу», – зазначила виконавиця.