Новини

Ґвінет Пелтроу про те, що вона акторка, яку ненавидять найбільше: «Що ж такого я зробила?»

21 сентября 2017

Ґвінет Пелтроу досі не розуміє, чому її колись прозвали акторкою, котру найбільше не люблять. Три роки тому такий титул їй присудив журнал «Star», в якому було опубліковано оригінальний список. Тепер знаменитість нарешті вирішила поділитися міркуваннями про це.

«Спершу я подумала: «Я знаменитість, яку найбільше ненавидять? Більше, ніж Кріса Брауна? Що ж такого я зробила?»», – розповіла Пелтроу під час радіошоу про те, коли вона вперше дізналася про появу свого імені на верхівці дошкульного рейтингу, до якого також потрапили Енн Гетевей, Мадонна, Ліндсей Лохан, Крістен Стюарт і Кріс Браун.

Коли ведучий припустив, що вона, можливо, змушує людей іноді почуватися зле, Ґвінет зазначила, що ніколи не мала наміру завдавати комусь шкоди. «Усе, що я можу зробити – це бути собою, і якщо ви мене знаєте, то вам відомо, яка я, і як я вмію радіти життю. Та, гадаю, є якісь моменти, що змушують людей приписувати мені щось інше», – пояснила кінозірка.

На думку актриси, людям найбільше не подобається її мислення, оскільки її вважають «зіпсованою» дитиною з заможної родини. Тут Пелтроу підкреслила, що всі її досягнення – це її самостійна робота, яка зробила її тією, ким вона є сьогодні.

Також Ґвінет вважає, що публіка надто прискіпливо ставиться до її харчових уподобань: «Люди схильні думати, що я їм тільки морські водорості і трохи повітря. Я ніколи не мала негативного досвіду з картоплею фрі. Картопля фрі – це моє життя!».