Новини

«Happy» Фаррелла Вільямса – найпопулярніша пісня 2010-х

13 апреля 2020

Сингл 2013 року очолив список найпопулярніших пісень, що транслювалися на радіо й телебаченні Великобританії з 2010 року. Пісня «Rolling In The Deep» Адель тим часом зайняла другу сходинку, а «Moves Like Jagger» колективу Maroon 5 і Крістіни Аґілери – третю.

Діджей Скотт Міллс із «BBC Radio», який представляв «Найпопулярнішу пісню десятиріччя», зазначив:

«Кожна мелодія, яку ми будемо вмикати в цьому шоу, – це незаперечний бенґер, про який ви дізналися й який полюбили, за десять років вивчили кожне його слово, і я зіграю весь топ-40. Тож готуйтеся до колективного співу. Я, звичайно, теж це робитиму, але, на щастя, поза мікрофоном».

Серед інших відомих зірок, які фігурують у списку, є Ед Ширан, Бруно Марс, Ріанна та Кеті Перрі.

Тим часом Мерая Кері нещодавно заявила, що об’єднання зусиль із Фарреллом було «моментом справжньої сумісної роботи» у її кар’єрі.

Попікона, котра записалася з Фарреллом для свого десятого альбому «The Emancipation of Mimi», порушила власні правила, щоб тісно співпрацювати з колегою над треком «Say Something».

Виконавиця пояснила:

«Фаррелл – напрочуд яскрава людина й артист, тому мені дуже сподобалося готувати з ним цей запис і знову співпрацювати над цією піснею зі Снупом [Доґґом].

Для мене це була незвичайна сесія, тому що я співала з ним [Фарреллом] у студії. Зазвичай я заходжу туди сама й просто роблю все, що відчуваю, але це була мить справжньої сумісної роботи.

[Лейбл] насправді хотів зробити «Say Somethin» головним синглом. [Вони] сказали на кшталт цього: «Нам це подобається, нам це подобається. Це так незвично для тебе. Ти маєш вийти з цим».

Я відчувала, що це направду потужна композиція в альбомі, але я не сприймала її як головний сингл, оскільки пісня настільки відрізнялася від мого репертуару. Думаю, ми справді здійснили правильний артистський вибір, коли вирішили з ним [Фарреллом] працювати».

А от Келіс не так тепло згадує творчі потуги з Вільямсом.