Новини

Hurts виступли в Києві та зізналися в коханні українським жінкам

21 сентября 2017

У столичному Палаці спорту зі сцени лунали зізнання в любові та летіли білі троянди у глядацький зал. Усе це вже давно стало звичним атрибутом концерту Hurts в Україні. Соліст гурту Тео Хатчкрафт неодноразово повторював, що саме тут живуть найкрасивіші жінки та найнеймовірніша аудиторія у світі. Що ж, після таких теплих і, схоже, щирих слів, публіка не розчарувала та відповіла взаємністю хлопцям. Hurts змусили фанатів не лише підспівувати, а й утворити таке собі імпровізоване зоряне небо, завдяки спалахам на телефонах.

Для британського дуету це вже п’ятий візит до України. Кожен їхній концерт збирає повні зали та завершується обіцянкою повернутися знову. Світова преса навіть кепкує з хлопців, поширюючи чутки, начебто в Адама Андерсона в Києві підростає декілька позашлюбних дітей. А от Тео Хатчкрафт якось в одному з інтерв’ю заявив, що якщо колись і одружиться, то неодмінно на українській дівчині.

А поки красунчики, вільні від серйозних стосунків, привезли до Києва свій новий альбом «Exile». Його реліз відбувся ще у березні цього року.