Новини

Іґґі Азалія представила чотири нові пісні та починає новий проект під назвою «Surviving the Summer»

10 ноября 2017

Іґґі Азалія повернулася! Авcтралійська реп-артистка поділилася в Твіттері посиланням на комплект із чотирьох свіжих композицій під назвою «4 My Ratz». Композиції «Never Satisfied», «Going Up», «Good» і «Hate on It» спродюсовані її другом Елджеєм Куррі.

Вона заявила, що це мотиваційні пісні: «Я збираюся виставити кілька пісень цього вечора, які мій друг @iamljaycurrie спродюсував протягом літа. Відчуваю, що вони мотиваційні, – твітнула виконавиця. – Я написала їх і @iamljaycurrie зробив усі біти, і ми обоє подумали, буде добре, якщо ви їх відвантажите».

Незабаром після оголошення чимало фанів почали питати Іґґі, чи будуть пісні включені до її нового альбому. Відповідаючи на запитання, вона зазначила, що пісні «не підготовлені у часи роботи на лейблі», і написала вона їх «для розваги». 

Пізніше Азалія оголосила, що її майбутній альбом «Digital Distortion» поки не дістанеться публіці. Очікується, що реліз проекту відбудеться наступного року. Реп-артистка також підтвердила, що переїхала зі свого минулого лейблу «Def Jam» на новий – «STS», із котрим уже підписала угоду.

Ще в липні Іґґі зайшла до Твіттера, де повідомила про відкладення релізу «Digital Distortion». На той час планувалося, що видати платівку вона мала 30 червня. Артистка зазначила, що гендиректор її колишнього лейблу вирішив не оприлюднювати її свіжий репертуар: «Стів Бартель каже, що він, на жаль, не хоче видавати ще один мій сингл чи альбом. Так що ось такі справи».

Попри це вона все ще запевняє шанувальників, що її студійник остаточно не розчинився в небутті. «Видання мого альбому не скасовується. Просто не буде чергового синглу. Це ще буде видано», – написала виконавиця.