Новини

Іґґі Азалія шість місяців при надії та готується до весілля

9 декабря 2019

Іґґі Азалія, як кажуть американці, має булочку в духовці. Джерела близькі до репвиконавиці, повідомили це для «Hollywood Unlocked». 29-річна австралійська зірка нібито пів року чекає на дитину від свого колеги та хлопця Playboi Carti.

Хлопчик чи дівчинка у виконавиці «Fancy», поки що не відомо. Також не відомо, коли вони планують повідомити фанів про вагітність. Якщо знаменитість дійсно при надії, це буде первісток пари.

Іґґі Азалія, яка раніше зустрічалася з баскетболістом Ніком Янґом, почала бачитися з Playboi Carti 2018 року. Пара рідко демонструвала прихильність на публіці, але вона спричинила чутки про заручини ще в липні, коли під час виступу на «The X Change Rate» на її руці побачили величезну каблучку.

Нещодавно Іґґі також відповіла шанувальникам, котрі цікавилися виданням нового мініальбому «Wicked Lips». Реперка сказала, ті геть не враховують її психічний стан, а от припущення, що вона не задоволена своїм EP, Іґґі заперечила.

«Дуже пишаюся кожною його частиною. Я просто не сперечаюся з «фанами», які не поважають крики людей про те, що вони потребують психічного здоров’я. Ви неправдиво дбаєте про психічне здоров’я, доки ця тема не стає вам злегка незручною, і в цьому суть», – зазначила Азалія у твіті.

Платівка «Wicked Lips» мала дістатися слухачам 15-го листопада. Артистка посунула видання на тижні, щоб закінчити зведення вокалу в одній із пісень. Коли настало 22-ге листопада й альбому досі не було, шанувальники почали скаржитися на неї в соціальних мережах.

«Будь ласка, дайте мені ще трохи часу. Я чую бачу ваше розчарування стосовно затримки мінідиска. Я не ігнорую ваші запитання через те, що вони начебто мене не хвилюють. Іноді я не можу надати шанувальникам пояснення, тому що мені просто не комфортно ділитися усім публічно. Дякую, що ви розумієте, друзі», – зазначила Іґґі. 

Остаточно встановлена дата видання студійника – 2-ге грудня.