Новини

Іґґі Азалія стверджує, що отримує чимало чудернацьких листів, але від ненависників – ні

19 августа 2019

Іґґі Азалія шокована відсутністю ненависницьких листів у своїй скриньці. У нині видаленому твіті 29-річна виконавиця поділилася спостереженням про те, що отримує чимало листів од шанувальників, але ненависники, наполягає зірка, ніколи їй не писали.

«Ніхто не надсилає мені пошти ненависті, а в мене в сто разів більше ненависників, ніж у літнього чоловіка», – зазначила виконавиця «Fancy».

Проте чудернацьких листів на свою адресу вона прочитала достатньо. Артистка поділилася одним із таких. Адресант, котрий представився як «солодкий татко», надіслав, за словами Азарії, найогидніше, що їй доводилося витягати зі скриньки.

«Найгірше, що я отримувала, – це чашка з сім’ям. І навіть це надіслали з любов’ю», – написала Іґґі.

Шанувальники, видко, були більше вражені не відправленням, яке отримала знаменитість, а тим, що вона виклала адресу фана, котрий надіслав їй непрошений подарунок, і закликала інших при нагоді надіслати йому якогось веселого листа.

«Іґґі, я тебе люблю, але, можливо, показувати його адресу світові було не найкращим рішенням?» – ідеться в одному з коментарів.

Гіп-гопзірка нещодавно розповіла, що «була переможеною» після того, як «In My Defense» (довгоочікуваний наступник її платівки за 2014 рік «The New Classic») дебютував лише на п’ятдесятому щаблі «Billboard 200». А п’ять років тому дебютник артистки зайняв верхівку вищезгаданого чарту.

Але Азалія пообіцяла повернутися з дечим потужнішим:

«Є два варіанти. Вийдіть із гри. Або замовкніть і продовжуйте битися. Тож я буду продовжувати протистояння!»