Новини

Іггі Азалія оголосила назву спільної пісні з Брітні Спірс

21 сентября 2017

Виникли нові подробиці гучної співпраці Іггі Азалії з Брітні Спірс. У новому інтерв’ю з «Associated Press» реп-виконавиця розповіла про затримку туру і свій новий альбом. Також вона оприлюднила назву сумісної композиції з поп-дівою. Пісня називатиметься «Pretty Girls».

Азалія, котра була змушена перенести свої гастролі на вересень через «продакшн-затримку», розповіла, що насправді й сама стомилася від очікування. Мовляв, досі є невизначені питання стосовно бронювання арен для виступів. Однак артистка знає, як використати вільний час. Вона продовжує роботу над своїм черговим лонгплеєм.

Презентація наступника торішнього альбому «The New Classic» планується на кінець 2015. Це значно раніше, ніж передбачалося. «Я не очікувала, що в мене буде час повністю його завершити. Але тепер я маю цей час. Хотілося б видати альбом наприкінці цього року», – мовила виконавиця.

Потім Іггі Азалія сказала, що довгоочікуваний дует зі Спірс може стати першим синглом із майбутньої платівки.

«Я люблю Брітні. Вона дуже мила і я просто хочу з нею проводити весь час. Якось я випадково побачила її в іграшковому магазині (вона мешкає в будинку, що нижче по вулиці від мене). Так, як я її зустріла, тепер ми продовжуємо наштовхуватись одна на одну на вулиці. Не знаю, чи потрібне мені свіже натхнення, але ця зустріч спонукала мене до створення нової музики», – сказала Іггі.