Новини

Інді-група KADNAY зняла кліп під водою

21 сентября 2017

Цього разу автором і виконавцем композиції став не фронтмен — Діма Каднай, а гітарист і співавтор пісень колективу — Філ Коляденко. 

Філ Коляденко: «Ця пісня про душі, які потребують допомоги. Про довгий шлях в незвідану глибину кожного. Якби я не відчув у своєму житті необхідність вивчати себе зсередини, напевно, не вийшло б цієї пісні — наповненої, живої і дихаючої. Вона особлива для мене, оскільки це маленька частинка моєї історії, в якій людина приймає рішення впустити до себе в душу іншу людину. Упевнений, що кожен зможе знайти в цій пісні себе і відгомін свого життя».

На думку режисера кліпу Олени Коляденко, вода, глибина, таємниче і незвідане дно  якнайкраще зможуть описати подібні почуття, оспівані в синглі «Океан».

Знімальний процес був досить складним. Кадри, де артисти перебувають під водою, вимагали чималих зусиль і важких підготовок. Перед самим зніманням Дімі Каднаю і Філу Коляденку довелося пройти експрес-курс пірнання з аквалангом і навчитися якомога довше залишатися на дні басейну без доступу до повітря. Майже добу артисти провели в холодній воді, де вони долали страх занурення під воду без допоміжної техніки.

 

 

Нагадаємо, нещодавно KADNAY відіграли в Києві заключний концерт всеукраїнського туру і розпочали роботу над другим альбомом, презентація якого запланована вже на осінь цього року.