Новини

Jay-Z планує зробити нову інвестицію

21 сентября 2017

43-річний хіп-хоп магнат Jay-Z шукає затишне місце для себе, дружини Бейонсе й маленької доньки Блу Айві. І це — не пентхаус або будинок із присадибною ділянкою на кілька гектарів. Фінанси дозволяють реперу бути більш широкозорим. Він готовий розпрощатися з трьома мільйонами доларів, щоб купити приватний острів. Наразі співак придивляється до шматка суші на Багамах.

Як розповів в одному з інтерв’ю підприємець Річард Бренсон, Jay-Z шукає безлюдний острів, бо хоче усамітнитися. Там йому вдасться затишно відзначити п’яту річницю весілля й без прицілів фотокамер відпочити з донькою на пляжі. Окрім того, на острові можна буде мінімалізувати персонал і охорону.
Щодо музичних планів, то нині Jay-Z готується до спільного туру Північною Америкою разом із Джастіном Тімберлейком. А от його дружина вирушить у світовий тур улітку.

Певно, оселитися на острові подружжю заманулося після нещодавньої поїздки. Минулого тижня зірки відпочили на Кубі. Це, до речі, не на жарт розлютило американську владу. Конгрес США зініціював розслідування того, як парочці вдалося потрапити на Острів Свободи. До того ж, представники влади публічно назвали Jay-Z і Бейонсе загрозою номер один національній безпеці Америки.