Новини

JLS попрощалися з фанами грандіозним концертом

21 сентября 2017

Днями відбувся останній в історії поп-квартету JLS концерт, який став своєрідним подарунком усім прихильниками колективу. У такий спосіб музиканти віддячили своїм фанам за їхню любов, віданність та підтримку, які супроводжували Астона Мерріголда, Орішея Вільямса, Джонатана Бенджаміна та Марвіна Х’юмса впродовж усієї їхньої п’ятирічної кар’єри у складі гурту.

Під час концерту гурт виконав свої найвідоміші композиції з усіх чотирьох альбомів. Завершили ж виступ JLS проникливим виконанням класичного хіта Boyz II Men «End Of The Road».

Підтримати хлопців також прийшли і їхні колеги-музиканти. Так, серед глядачів були помічені учасник One Direction Луї Томлінсон зі своєю дівчиною Елеонор Колдер а також дружина Марвіна – Рошель Х’юмс (остання є учасницею дівочого поп-квінтету The Saturdays). Підтримку гурту висловила і Шеріл Коул, яка була суддею конкурсу «X Factor» в 2008, де на хлопців і звернули увагу боси музичної індустрії і з якого розпочалася слава квартету. Шеріл зазначила у себе в Instagram, що вона дуже пишається хлопцями та рада була стати свідком становлення колективу і так само рада бути свідком грандіозного завершення історії гурту.

А от усім іншим своїм фанам учасники гурту JLS радять не засмучуватися та насолоджуватися їхньою збіркою кращих хітів «Goodbye – The Greatest Hits», яку вони випустили місяць тому.