Новини

Jonas Brothers оприлюднили обкладинку та дату видання першого за десять років альбому «Happiness Begins»

23 апреля 2019

Фани бойзбенду Jonas Brothers можуть узяти свої календарі, щоб обвести дату. Після успіху синглу-повернення «Sucker» колектив готується представити свій перший за десятиріччя альбом. Називатиметься диск «Happiness Begins» (у перекладі – «Щастя починається»). Уже відома точна дата релізу – 7-ме червня. Гурт повідомив про це на сторінках у соцмережах 22-го квітня.

Разом із утішним для фанів числом Jonas Brothers також запропонували небайдужим до їхньої творчості поглянути на обкладинку для студійника. На ній тріо зображене у позі лежачи біля басейну. Також кавер включає пустельний каліфорнійський краєвид.

«Після семи років поза сумісною роботою, життя порізно й пошуків себе ми повернулися, щоб сконцентрувати наші мандрівки в одному альбомі. Я повинен сказати, що з усіх платівок, які ми зробили разом, цією я пишаюся найбільше. Хотілося б віддати її вам, але вам доведеться дещо почекати», – зазначив Кевін в Інстаграмі під час анонсу новини.

У відео, викладеному незабаром після звернення Кевіна, Нік Джонас мовив, що він і його брати «переконувалися, що несуть слухачам кохання, радість і щастя», які ті приносять їм щодня. Також чоловік Пріянки Чопра подякував шанувальникам, і зазначив, що може дочекатися того, коли вони почують альбом.

«Happiness Begins» – наступник четвертого студійного диска Jonas Brothers «Lines, Vines and Trying Times», який артисти видали 16-го червня 2009 року (перед початком творчої перерви колективу).