Новини

KAMALIYA в Мережі розповіла про обман чоловіка та його причини

5 апреля 2021 admin

Співачка KAMALIYA не робить із особистого життя таємницю, тож часто розповідає фоловерів в соціальних мережах її подробиці. Днями артистка опублікувала відео зі своїм чоловіком, бізнесменом і меценатом Мохаммадом Захуром. Ролик було зроблено в Лондоні, куди Захур прилетів заради вакцинації від COVID-19. KAMALIYA зазначила: про причини своєї раптової поїздки чоловік їй повідомив не відразу, а свій відліт виправдав… раптовим відрядженням.

“Все чоловіки — брехуни! Вони кажуть вам, що їдуть у відрядження, а насправді… їдуть, аби їм зробили щеплення. Більше того, Захур не говорив мені про це до сьогоднішнього дня, хоча був удома весь тиждень”,

такий пост залишила виконавиця.

ЛІНК НА ПУБЛІКАЦІЮ

KAMALIYA поспішила пояснити такий вчинок чоловіка. В Україні не передбачено вакцинацію іноземних громадян. Та й антитіла, незважаючи на перенесену хворобу, зникають досить швидко.

Нагадаємо, що восени минулого року родина Захур важко перехворіла на коронавірус, але досить успішно з ним упоралася. KAMALIYA ділилася ходом лікування під час прямих ефірів в Мережі.