Новини

Каміла Кабелло поділилася міркуваннями щодо соціального тривожного розладу

22 июля 2019

Каміла Кабелло поділилася натхненними словами про подолання соціальної тривоги на своїй інстаграм-сторінці. У серії відкритих повідомлень, завантажених учора (21-го липня), попзірка пригадала, який досвід психічного здоров’я здобула в дитинстві.

Артистка описала себе як «неймовірно нервового» та «соціально тривожного» малюка. Кабелло написала, що почувалася сором’язливо щоразу, коли опинялася в центрі уваги.

«Я ніколи не співала перед батьками чи друзями і засмучувалася, коли вони просили мене про це. Я співала у своїй кімнаті, коли мої батьки виїжджали до супермаркету та закричала, коли одного дня помітила, як вони знімають мене через дверну щілину. Я ридала, коли люди співали мені «Щасливого дня народження», тому що люди, які дивилися на мене, насправді змушували мене почуватися збентеженою».

Потім Каміла пролила світло на різні боки самої себе:

«Була маленька Каміла, яка боялася невідомого, обмірковувала всі способи, у які все може піти не так, і вважала, що безпечніше залишатися вдома, аніж грати в м’яч. Інша Каміла знала, чого вона хоче від життя. Я усвідомлювала, що маю налаштувати маленьку Камілу на шоу, коли настане час. Інша я вхопила мене меншу за руку та сказала: Пішли. Ти вистоїш, і я не проґавлю цього. Ходімо».

Нині Кабелло вважає, що в ній іще залишилася та маленька надміру сором’язлива дівчинка, але впевненість у собі значно поліпшилася.

Хоча частини її молодої особистості все ще залишаються, Кабелло вважає, що її впевненість у собі значно покращилася. Співачка зазначила, що тепер насолоджується виступами і «накопичує незамінні спогади» завдяки віднайденій мужності.

Попзірка також дала кілька порад тим, хто бореться з тривогою, заохочуючи їх вийти за межі своєї зони комфорту:

«Змушуйте себе робити те, чого ви боїтеся. Завжди. І йдіть за тим, до чого прагнете та ким бажаєте бути, бо ви того коштуєте. Вам варто поборотися. Це найцінніше».

Щодо інших новин, то Каміла Кабелло нещодавно представила гарячу сумісну пісню з Шоном Мендесом і з’явилася в новому музичному кліпі Марка Ронсона.