Новини

Каміла Кабело сповістила про дебютний сольний альбом зворушливим повідомленням

21 сентября 2017

Каміла Кабелло нарешті надала оновлену інформацію стосовно свого довгоочікуваного дебютного сольного альбому. У соцмережі вона зазначила, що платівка називатиметься «The Hurting, The Healing, The Loving». Також артистка додала до посту розгорнутий коментар: «Це – історія про мою мандрівку від темряви до світла, від часу, коли я загубилася, до часу, коли я знову себе знайшла».

Іще Каміла анонсувала появу дебютного синглу «I Have Questions», який прибуде 19 травня.

«Історія альбому починається з другої пісні, яку ви почуєте, і яка називається «I Have Questions». Я її почала створювати у ванній готелю під час туру трохи більше року тому. Я була геть спустошена в той час, зазнала болю, про який некомфортно розповідати. Це  був своєрідний розділ, який ви не хочете читати вголос… Я не могла написати наступну пісню впродовж півроку, адже написання означало б, що я маю знову все відчути, а я не була готова це зробити», – зазначила Кабелло.

Поп-артистка поділилася, що вона була схильна писати лише сумні пісні. Але потім, коли стала щасливішою, зрозуміла, що музика була зціленням. «Коли я ставала все щасливішою та щасливішою, я збагнула, що такими стають і пісні. І я усвідомила, що створюю музику не просто, аби вистачило на альбом. Я писала цю музику, щоб зажити», – додала співачка.

Каміла завершила своє звернення чарівними рядками: «Спасибі болю за розуміння того, що навіть якщо він забере мене вночі в океану глибочінь, я все одно прокинуся вранці. Зціленню дякую за сльози. Коли вони нарешті минули, то були на смак, як Бог. Любові скажу: ти ще прекрасніша, аніж я пам’ятаю».