Новини

Каньє Вест дисить Дрейка в пролитій пісні «Wait for God»

23 января 2020

Раніше нечута композиція Каньє Веста з’явилася в інтернеті. У трекові з повільним темпом під назвою «Wait for God» репер і модний магнат радше розмовляє, а не читає. В одному з рядків він навіть дисить свого опонента Дрейка.

У першому куплеті пісні Каньє, здається, кепкує з того, що вони живуть в одному районі, хоч і ворогують один із одним:

«Він із почуттям гумору. Він відсунув від мене репера номер один за чотири квартали по вулиці. Ти потішний, Боже», – зазначає чоловік Кім Кардашіан, перш ніж згадує ім’я канадського колегу в наступному куплеті. Каньє описує час, коли він перестрів схожого на Дрейка чоловіка:

«Бачив високого чувака зі світлою шкірою та бородою. Сказав: «Та переді мною вилитий Дрейк». Але це, схоже, був скейтер. І я сказав: «Я знаю, це не може бути Дрейк на скейті». Я зазначив у своєму першому альбомі: переконаний, що світлошкірі ніг*з ніколи не повернувся в стиль».

У новині зазначили, що пісня «Wait for God» була записана в грудні 2018-го під час сесій, котрі врешті-решт вилилися в альбом «Jesus Is King». Одначе, ураховуючи його схильність до відсіювання пісень, навряд чи композиція побачить офіційний реліз.

Ворожнеча Каньє та Дрейка завертілася після сварки канадця з Pusha T. Pusha T сказав, що Дрейкові пише тексти пісень заавтор. Канадець же відповів, що писав тексти навіть керівникові Pusha T, тобто Каньє. Пізніше, у грудні 2018-го, Вест виступив проти Дрейка, а той відповів лише кількома слізливими емодзі.

Минулого місяця Дрейк пригадав свої непорозуміння з Каньє під час інтерв’ю на подкасті «Rap Radar».

«Я думаю, що він запросив хлопця зі схожою неприязню до мене, хай там що він каже в інтерв’ю. Він може сказати кому завгодно «я зичу йому любові» або щось іще, але це не любов. Це… є щось, що його глибоко турбує. Так, я не можу це виправити, тому це просто є», – зазначив канадець.