Новини

Каньє Вест і Кід Каді представили сумісний трек «Ghost Town»

20 августа 2018

Шоу реперів відбулося в нічному клубі Лос-Анджелеса. Колеги й давні друзі нещодавно сформували дует Kids See Ghosts і в червні видали однойменний альбом. А 13-го серпня стало відомо, що новостворений колектив улаштує офіційний дебют на сцені цьогорічного листопада в Лос-Анджелесі. Він виступить під час Camp Flog Gnaw Carnival, який заснував Tyler, The Creator.

Тож присутнім у клубі дісталися підказки щодо того, яким може бути осінній виступ дуету.

За повідомленнями в соціальних мережах, під час спеціального сету вони не виконали жодної пісні проекту Kids See Ghosts. Одначе вперше продемонстрували публіці трек «Ghost Town» із останнього альбому Каньє «Ye».

Вони також потішили глядачів хітами «Can’t Tell Me Nothing» і «Father Stretch My Hands Pt. 1», до запису котрого також долучився Каді.

Своячка Веста Кендалл Дженнер була серед щасливість, яким випала нагода завітати на подію. Вона поділилася відеозаписами шоу в Інстаграм Сторі. Дружина репера Кім Кардашіан концерт не переглядала, адже перебувала в Маямі, Флориді, із їхніми трьома дітьми.

Міні-концерт – один із небагатьох виступів артиста після його шпиталізації наприкінці 2016 року, яка змусила репера скасувати решту туру «Saint Pablo».

Каньє повернувся на сцену торішнього листопада – виступив у рідному Чикаго під час концерту Каді в межах туру останнього «Passion, Pain and Demon Slayin». Іще він несподівано постав на сцені в лютому, коли Кід давав шоу в Лос-Анджелесі.