Новини

Каньє Вест представив новий альбом під час загадкового заходу в Детройті

30 сентября 2019

27-го вересня репер мав представити платівку для всіх, але затримав прибуття проєкту. Натомість він поспішно організував таємниче фанатське зібрання, мету котрого не оголосили до початку події.

Раніше того дня представник «Fox Theatre» повідомив «Rolling Stone», що виконавець забронював у них приміщення, але відмовився ділитися подробицями. Одначе щасливі власники квитків, які взяли участь у зібранні під назвою «Jesus Is King: A Kanye West Experience» (у цій назві закладене ім’я нового альбому Веста) насолодилися піснями з довгоочікуваного ґоспелдиска.

Шанувальникам довелося здати свої телефони під час таємної події, на котрій також показали кліп із майбутнього документального фільму «Ісус є Господь» («Jesus Is Lord»).

Магнат Їзі був присутнім у театрі, а його дружина Кім Кардашіан поділилася в інтернеті шанувальницьким кліпом, у якому підбадьорювала виконавця під час особливої появи.

А в неділю вона поділилася в інстаграм історіях, що репер представить проєкт наприкінці цього тижня:

«Каньє проведе сеанс прослуховування в Чикаго завтра, потім – у Нью-Йорку. Він представить альбом у неділю. Залишилося кілька завершальних штрихів».

Як повідомляється, 12-трековий альбом включає раніше виданий трек «Water», котрий артист оприлюднив на одному зі своїх євангельських зібрань – недільній службі на початку цього року, а також композиції «Follow God», «New Body», «Up From Ashes» і «Sunday».