Новини

Каньє Вест знову затримує видання альбому «Yandhi»

13 ноября 2018

Але цього так і не сталося. Пізніше репер пояснив, що відсунув реліз, адже до проекту потрібно було дещо додати. Тоді ж артист назвав чергову дату видання – 23 листопада.

Але 12-го листопада чоловік Кім Кардашіан укотре посунув реліз.

«Такі приємні відчуття від того, що я вчора перебував на сцені з моїм братом Каді, – зазначив Каньє у Твіттері. – Після цього я усвідомив: новий альбом іще не готовий. Я повідомлю дату релізу, щойно він буде готовий. Дякую вам за розуміння».

Оголошення виринуло після недільного виступу репера з Кідом Каді в межах їхнього сумісного проекту «Kids See Ghosts» на фестивалі «Camp Flog Gnaw» у Лос-Анджелесі. Артисти виконали свій номер усередині скляної коробки, підвішеної над сценою. Співачці Лорд це не сподобалося. Остання звинуватила колег у крадіжці ідеї (під час свого туру «Melodrama», а ще – на фестивалі «Коачелла», артистка також використовувала коробку, яка «пливе»).

«Я пишаюсь роботою, яку я роблю, і це приємно, коли інші артисти надихаються нею. Настільки, що самі вирішують це спробувати на собі, – зазначила Лорд в Інстаграмі. – Але не крадіть. Ні в жінок, ні в будь-кого іншого. І йдеться не лише про 2018-й».

За даними «TMZ», Каньє з 2005 року працював із сценічною дизайнеркою Ес Девлін над турами «Touch The Sky», «Watch the Throne», «YEEZUS» і «Saint Pablo» 2016-го. Саме вона спроектувала для нього рухому сцену. Потім Девлін об’єднувала зусилля з Лорд, для котрої спроектувала підвішену рухому коробку.

Джерела, наближені до Веста, кажуть, що він ніколи не бачив шоу Лорд і ніколи навіть на гадці не мав її копіювати.