Новини

Каньє Веста й Кім Кардашіан виставили на посміховисько: виринув повний запис розмови з Тейлор Свіфт

23 марта 2020

Минули роки відтоді, як імена Тейлор Свіфт, Каньє Вестй й Кім Кардашіан потрапили в заголовки через непорозуміння. Тепер про ворожнечу знову згадали. А все тому, що в інтернеті з’явилася повна версія сумнозвісного телефонної розмови між Каньє й Тейлор 2016-го року виринула онлайн у п’ятницю 21-го березня.

Тейлор відчула зневагу й зателефонувала йому. Але Каньє та Кім наполягали: попсуперзірка дала дозвіл на публікацію. Кім навіть виклала відео своєї телефонної розмови й назвала Тейлор «змією».

Попри появу відео, Тейлор наполягала, що ніколи не давала йому дозволу на використання цього рядка. І, здається, вона казала правду.

Із повної версії кліпу видно, що Каньє ніколи не розповідав Тейлор про сумнозвісний рядок, хоча він сказав, що збирається включити цей: «Я відчуваю, що в мене досі може бути статевий акт із Тейлор». І Тейлор схвалила це.

Після витоку люди почали висміювати Кім’є. У твіттері став трендовим гештеґ «Kanye West Is Over» (у перекладі – «Із Каньє Вестом покінчено»).

В одному з коментарів ідеться:

«Це доказ того, що Каньє Вест і Кім не тільки принизили Тейлор у найжорстокіший, мерзенний і жахливий спосіб, а й збрехали всьому світу, щоб виставити СЕБЕ в ліпшому світлі та мати з цього вигоду СОБІ. Найкращий, як на мене, приклад довбаного егоїзму».

«Пригадуєте, як Кім Кардашіан було потрібно найняти редактора лише для того, щоб відредагувати й викласти телефонний дзвінок на її снепчаті, і всі обернулися проти Тейлор Свіфт? Це показує, що Каньє та Кім – найогидніші люди в світі», – читаємо в іншому дописі.

Ще небайдужі особи відгукнулися на цю тему:

«Каньє та Кім від самого початку були сміттям. Намагалися знищити життя та кар’єру молодої жінки, щоб отримати безкоштовну рекламу для свого нікчемного альбому»; «Те, завдяки чому всі нарешті дізналися, що Каньє та Кім – це лай*о, і Тейлор ніколи не обманювала».

До слова, інцидент із Кім’є підкосив психічне здоров’я Тейлор Свіфт. А ще після виказаної реперові підтримки якось дісталося на горіхи Дуа Ліпі.