Новини

Каньє Вест представив нову пісню «U MAD» на сюрприз-концерті в Лондоні

21 сентября 2017

У ніч на вівторок третього лютого Каньє Вест дав несподіваний концерт у Лондоні. Шоу було анонсоване всього за кілька годин до початку. «Сьогодні Каньє Вест виступить у Лондоні. Вхід після вісімнадцяти, одинадцята вечора, квитки – тільки по два на одну особу», – твітнули представники «LiveNation».

Зібралася повна зала. Для близько 1400 глядачів репер виконав нову пісню. На сцені з ним був запрошений гість Vic Mensa. Після озвучення спільного треку «Wolves», дует розпочав свіжу композицію під назвою «U MAD», яка також потрапить до альбому «So Help Me God».

 

 

 

Згідно з відео, що викладено до мережі, нова композиція має жорсткий характер. Вест і Mensa зачитали рядки навпроти великого екрану із зображенням Ісуса на хресті.

 

Під час нічного концету Каньє також потішив публіку такими треками, як «All the Lights», «Jesus Walks», «Power», «Black Skinhead» і «All Day». Він прихопив свого протеже Біг Шона для виконання «Blessings» і Raekwon з Wu-Tang Clan для «C.R.E.A.M.». Також у списку гостей виконавця були CyHi The Prynce і Skepta.