Новини

Каньє Вест проміняв вагітну Кім Кардашіан на модель

21 сентября 2017

Канадська модель на ім’я Лейла Гобаді, певно, хоче розсварити Каньє і Кім. 24-річна манекенниця стверджує, що репер у липні 2012 закрутив із нею роман, який тривав навіть після того, як Кардашіан оголосила про вагітність. І ще Каньє, буцімто, казав, що його стосунки з Кім несерйозні й лише для піару.

Лейла пояснила, чому вирішила поділитися зі світом приголомшливими подробицями стосунків: «Сказане мною може зламати сім’ю Каньє і Кім. Це погано. Це дійсно погано. Але якби я була на місці Кім, то хотіла б про це знати». Тим часом представники Кардашіан заперечують сказане моделлю. А з боку Веста додали: «Це просто зухвала маячня, спроба прославитися й образити двох людей, які намагаються жити власним життям».

Та чи в дівчини просто бурхлива фантазія, чи вона каже правду, достеменно невідомо. За її легендою, Каньє сам із нею познайомився. Сталося це, мовляв, на концерті в Атлантик-Сіті. Репер, за словами Лейли, побачив її в натовпі й наказав оточенню розшукати та запросити її за лаштунки, незважаючи на те, що Кім також була в залі. Далі, розповіла Лейла, перш ніж повернутися до номера, Каньє запросив її випити келих коктейлю. Однак вона відмовилася. Після деяких умовлянь вони обоє опинилися без одягу й кохалися.