Новини

Kasabian зізналися, що на новий альбом їх надихнули Nirvana та Каньє Вест

21 сентября 2017

Британські рокери Kasabian анонсували вихід нової платівки. За попередньою інформацією, п’ята в студійній дискографії гурту робота побачить світ в червні цього року. Цікаво, що під час її створення музиканти черпали натхнення в творчості гурту Nirvana та Канье Веста.

Том Мейхен, фронтмен гурту: «Нова платівка буде настільки класною, на скільки ми здатні були її такою зробити. Якби ми підкорювали вершини, то нині знаходились би на Евересті. Ми на вершині світу, встановили прапор і вітаємо вас звідти!».

Не менш інтригуючим був і коментар щодо нового саунду альбому Серджіо Піццорно, гітариста та основного автора пісень гурту.

Серджіо Піццорно, гітарист гурту: «Я не хочу вішати жодних ярликів, описуючи саунд, але, наприклад пісня «Bumblebee» – це даб в стилі Beastie Boys з характерними для Led Zeppelin та Rage Against The Machine приспівами».

Зазначимо, що попередній диск Kasabian «Velociraptor!» побачив світ три роки тому та очолив «Британський хіт­парад». Також варто нагадати, що в червні колектив планує відіграти грандіозний концерт в рідному для себе Лестері.