Новини

Катерина Бужинська привезла українським глядачам частинку Італії

21 февраля 2018

Знімання музичного відео відбулися в містечку Позітано. Артистка там якось виступала й так замилувалася краєвидами, що вирішила повернутися для екранізації. Подруга співачки допомогла хутко знайти актора, схожого на виконавця ролі Ісуса Христа в фільмі Мела Ґібсона «Страсті Христові». Катерина розповіла, що її чоловік навіть почав ревнувати, коли почув, як італієць засипає її компліментами.

«Мені було потрібно, щоб він випромінював внутрішнє світло. Про це моя пісня «Ти – один на мільйон». Про єдиного чоловіка в житті жінки, якому вона себе присвячує, віддає всю любов, ніжність і красу. Тільки йому одному», – зазначила Катерина.

Іще вона поділилася поглядами щодо того, які, на її думку, мають бути стосунки: «Я проти полігамії. Чоловік – ключ, жінка – замок. І лише один ключ має відкривати цей замок. Тому в кліпі немає нічого вульгарного, непристойного. Зате є добро, ніжність, любов. Є погляди, усмішки, повага одне до одного. У цьому протиставленні світлого темному закладений виклик. Це те, чого ми не бачимо на екранах. Мені б хотілося, щоб кліп дивилися діти, щоб вони виховувалися на таких стосунках чоловіка та жінки».

Під час екранізації були й екстремальні моменти. Але ненька трьох дітей Бужинська вирішила довірити кермо машини на звивистій гірській дорозі своєму супутнику Карміне. За словами виконавиці, вона мріяла бути шофером кабріолета, одначе не ризикнула.

«Але коли для зйомки було потрібно пробратися на широкий білий дах, я все-таки ризикнула. Візуально здається, що я стою на краю прірви. Вийшли приголомшливі кадри», – зазначила Катерина Бужинська.

Місцеві цікавилися, що саме знімає артистка. Іноді вони навіть підтримували знімальну команду вигуками.