Новини

Кайлі Міноуґ розповіла більше про те, що публіка може чекати від її нового альбому

29 мая 2020

Кайлі Міноуґ зробила цілковите диско у своєму майбутньому 15-му студійнику. Австралійська ікона естради повідомила, що «Kylie» включатиме набір «дорослих диско-доріжок».

В інтерв’ю для «GQ» вона подражнила:

«[Мені] навіть важко пояснити. Але й дорослі люди потребують чистих попзабав».

Коли стиль диско повертають такі артистки як Дожа Кет і Дуа Ліпа, котрі послалися на жанр у своїх недавніх гітах «Say So» і «Don’t Start Now», виконавиця «Spinning Around» мовила:

«Усе відбувається циклічно, правда? Я люблю диско. Нині люблять усе з початку нульових. Обидва часи гарні для мене, тому я спрямувала це в цей запис».

Співачка, якій цього тижня виповнилося п’ятдесят два роки, і котра відзначилася випуском власної марки рожевого вина, навчилася на карантині звукорежисури та продюсування своїх записів.

Раніше також стало відомо, що вона співпрацює з німецьким продюсером Mousse T, італійським діджеєм Алексом Ґаудіно та французьким студійним чарівником Mirwais, котрий відомий своєю роботою з Мадонною. Останнього часто називають «диско-богом».

Кайлі також розповіла, чого можуть очікувати шанувальники:

«Пісні, які є чистим ескапізмом, мають іще важливіше призначення».

Міноуґ і вищезгадані співачки – не єдині, кого потягло на диско. ЇЇ партнер з пісні «Kids» Роббі Вільямс також нещодавно розповів про свіжий альбом:

«Маю сказати, що переглянув список своїх нових пісень із нового диска, який не знаю коли вийде. У цьому вельми відчувається диско».