Новини

Кельвін Гарріс і Сем Сміт записали нову пісню «Promises»

17 августа 2018

Цього тижня Кельвін Гарріс повідомив, що він видасть новий сингл під назвою «Promises», до якого долучиться Сем Сміт. І ось пісня прибула разом із лірик-відео. Також свій вокальний внесок у пісню здійснила співачка Джессі Реєз.

Кліп на пісню може з’явитися вже найближчими днями. Кельвін опублікував в Інстаграмі кілька світлин, які нагадують про знімальний майданчик.

А от лірик-відео – це зернисті кадри нічного клубу.

Шанувальники обох артистів тепло зустріли їхній сумісний трек. Чимало з користувачів охрестили це «співпрацею мрії». «Яка унікальна та різноманітна пісня! Не те, що те звичне попсове лай*о!»; «Це буде на повторі в моєму плейлісті, обіцяю», – видніється серед коментарів.

Звістка про співпрацю виринула після того, як Сем Сміт відгукнувся про творчість Майкла Джексона. Адам Ламберт випадково виклав у мережу відео, де Сем каже, що йому не подобається поп-король. Хтось зберіг цей ролик і повторно розмістив його в Інтернеті.

Користувачі (а особливо – шанувальники Майкла Джексона) розкритикували британця за такі слова. Навіть американська співачка Стефані Мілс приєдналася до обговорення. Вона зазначила: «Коли ви продасте стільки ж альбомів, як король поп-музики Майкл Джексон, то, можливо, зможете щось говорити».

Сем іще не прокоментував випадок.