Новини

Кельвін Гарріс представив нову пісню «My Way» із власним вокалом

21 сентября 2017

32-річний артист нечасто співає. Але цього разу у свіжій пісні можна почути його голос: «Навіщо чекати, щоб сказати, Принаймні, я пройшов власних шлях, Ніби прокинувся дволиким, Але глибоко в серці я розумію, Я зробив свій вибір, І це все про тебе, Тепер я почуваю себе таким віддаленим». Після цього виконавець заводить повтори: «Ви були єдиними на моєму шляху».

 

 

 
 

Це вже третій випадок, коли Гарріс використовує власний голос у пісні. Раніше він представив співочі треки «Feels So Close» і «Summer». В одному з інтерв’ю Кельвін розповів: «Мені подобається співати в пісні кожні два-три роки чи щось близько того. Ну, щоб не запрошувати до запису якихось знаменитостей. Вокал працює, тож чом би й ні».

Гарріс також пояснив значення рядків у композиції: «Це пісня про вихід із ситуацій, які ви вважали хорошими. Вивільнення дозволяє вам почуватися комфортніше. Це може бути будь-що: робота, стосунки. Ідея написати таку пісню визрівала в мені кілька років, але я не знав, як усе це звучатиме».

Трек «My Way», слова якого можуть спричинити нове жваве обговорення колишніх стосунків діджея з Тейлор Свіфт, представлено після його хітів «This Is What You Came For» із Ріанною та «Hype» із Dizzee Rascal.

Кельвін зазначив, що «My Way» може бути останньою його піснею, оприлюдненою цьогоріч. Але він співпрацює з Біг Шоном і плід їхнього об’єднання зусиль може дістатися публіці ще до початку 2017-ого. «Є одна пісня. Це моя нова мантра. Старайтеся зробити кожну пісню настільки добре, наскільки це можливо. Я не намагаюся зробити альбом. Я просто стараюся створити хорошу музику», – мовив артист.